Wat doen wij

Verbinding kan een uitdaging zijn: Deuvel legt contact en stelt vragen. We onderzoeken wie wat nodig heeft. Waar voegt het en waar wrikt het? Soms is er een vertaalslag nodig, daar werkt Deuvel.

We bevorderen samenwerking en we werken zelf ook graag samen met partners.

Wij onderzoeken de vragen en behoeften van onze opdrachtgevers nauwkeurig. Wij investeren in goed contact. Wij stemmen de wensen en mogelijkheden op elkaar af.

Wij zijn gespecialiseerd in autisme vriendelijke communicatie.

Trainingen en interactieve bijeenkomsten:

Hoe kan dat nou!?

Waarom doen mensen met autisme wat ze doen en waar komt dit door?
Wat kun je hieraan doen of bijsturen en hoe doe je dat dan?

In de workshop Hoe kan dat nou!? gaan we met elkaar antwoorden zoeken op deze vragen.

Deelnemers aan deze workshop gaan eerst zelf ervaren waarom bepaald gedrag plaatsvindt en waar dit vandaan komt. Vervolgens gaan we aan de slag met de vraag hoe je dit gedrag kunt beïnvloeden.

Autisme Belevings Circuit
© autisme centraal

  • Hoe voelt het om geen overzicht te hebben?
  • Hoe voelt het om vast te lopen omdat concrete communicatie ontbreekt?
  • Hoe zou mislukken voelen omdat teveel prikkels in één keer binnenkomen?

Het ABC is een interactieve training waarmee je kennis kunt maken met autisme. Door het uitvoeren van verschillende opdrachten kun je zelf ervaren hoe iemand met autisme de wereld om zich heen ervaart en vaak worstelt om zich staande te houden.

Deze training biedt inzicht in het denken en waarnemen van mensen met autisme en dit komt de onderlinge interactie en communicatie ten goede. Iedere ABC training is maatwerk en wordt afgestemd op de doelgroep. Voor hulpverleners levert de training handvatten op die betrekking hebben op de begeleiding van mensen met autisme waarbij je kunt denken aan thema’s als zelfredzaamheid en eigen regie.

Voor meer informatie over de ABC training en kosten kunt u contact met ons opnemen.